Tabellplaceringar (GP, W, OTW, OTL, L, GF-GA, TP:
7 Olofström                   2  0 0 1 1   06-10   1
8 Osby                              2  0 0 0 2   02-11   0

Senaste nytt kring Olofström:
Det blev förlust borta mot Boro/Vetlanda i onsdags. Man hamnade i ett 3-målsunderläge efter drygt 21 minuter och det blev en för brant backe. Precis som i premiären mot Jonstorp så blev sedan den tredje perioden den bästa för OIK men man måste förstås komma upp i den nivån lite tidigare än så om det ska bli trepoängare i framtiden. En del i spelet som redan har fungerat bra är boxplay där man på två matcher inte har släppt in något mål i numerärt underläge.
Till dagens derby mot Osby blir det en del förändringar i laget.
Saknas gör precis som senast Adam Holmqvist Lindarv, Christian Kallunki-Leino och Felix Appelqvist Kårström pga skador och Toni Lampo pga sjukdom. Dessutom så kan inte heller Albin Olsson och Nino Cosovic Mattsson vara med idag. Det gör att Olle Henell och Felix Åstrand från J20 får chansen istället.
Jonathan Classon fortsätter vakta målet.

Motståndarna:
Osby är precis som OIK segerlösa efter de två första omgångarna. I onsdags åkte man på en riktig smäll hemma mot HA74 Sävsjö där man förlorade med 1-8 efter att ha släppt in 5 mål i den sista perioden.
Det är med andra ord två segersugna lag som möts idag.

Osbys senaste matcher:
Sölvesborg-Osby 3-1
Osby-HA 74 Sävsjö 1-8

Idag är tanken att ni kan följa liverapporteringen från matchen här: Länk till liverapportering