Förlust 2-3 mot Jonstorp i hemmapremiären

Referat:
Gårdagens match mot Jonstorp gick i utvisningarnas tecken, och domaren fick tyvärr en alldeles för stor roll. Man brukar säga att när domaren inte märks så har han lyckats bra med att leda matchen. Nu är det ju inte bara visselblåsaren som bestämmer hur spelet på isen fungerar men denna kväll gjorde han nog inte sitt bästa framträdande.

Matchen:
1:a perioden
Redan efter nedsläppet så fick Norrman pucken och lade en djupledspassning till Anton som kom fri men lyckades inte överlista deras målis.
Vi startar i ett högt tempo och skapar flera chanser så det kändes lite snöpligt att Jonstorp gjorde ett snöpligt mål i 2:a minuten på sitt första skott.
Sedan ökade gästerna på ledningen till 2-0 efter fint samspel. I slutet av perioden fick vi Jack utvisad för resten av matchen.
2:perioden
Börjar med spel 4 mot 5 i nästan 5 min men reder ut det. Vi hinner knappt bli fulltaliga förrän nästa man åker på en 2:a. I nummerärt underläge serverar Wernström-Palmqvist Anton pucken som solo gör 2-1.
Nu känns det som vi var på gång och några byten senare kvitterar Bergman snyggt från högerposition genom passning från Halme  i luckan till vänster om målvakten.
3:e perioden började med att vi fick ett PP som  inte resulterade i något. I 5 min jagade Carlgren ifatt en Jonstorpsspelare och tog pucken genom att lyfta dennes klubba och döm om förvåning blåste domaren av för hakning. Tyvärr blev detta felbeslut överstiget för hemmalaget då något senare ass kaptenen frågade domaren varför och då fick en abuse of officials.
I spel 3-5 kunde vi inte stå emot längre utan Jonstorp kunde avgöra matchen med sitt 3-2 mål.

Tillägg:
Spelet i boxplay var strålande då vi hade 21 minuter i spel 4 eller 3-5.  Vill även påpeka att det var lite väl många som försökte avgöra själva, men jaget är aldrig större än laget.

Nu ser vi framemot fredagen derbymöte mot Sölvesborg med nya tag.