På onsdag spelar OIK sin första hemmamatch i HBM-Arena mot Jonstorp som kommer på besök.

OIK ställer upp med följande lag:

Mv.Jonathan Classon Marc Heinicke
B. Oskari HalmeFelix Berggren Linus Lindsjö Philip Andersson Eric Wänni Carl Rydqvist David Nilsson (lån från Glimma HK)
F. David Norrman Anton Bengtsson Robin Vernström-Palmqvist Jack Stjernqvist Jacob Bögelund Hampus Roos Lucas Persson Eric Carlgren Gabriel Kardum Kim Hofvander Hampus Johansson Filip Bergman Dominyk Bogdziul

OIK besegrade BORO borta i seriepremiären efter ÖT med 3-2. Laget visade upp ett fartfyllt anfallsspel och ungtupparna tog verkligen för sig. 1:a perioden dominerade Oik med flera chanser men det var Hemmalaget som i slutminuten lyckades göra 1-0. I andra så utjämnade Boro spelet som böljade med flera chanser åt bägge hållen. Jack kvitterade genom att bli frispelad med en fin genomskärare av Hampus. Iskallt avslut mellan benen på deras målis. 1-1 efter andra. Tredje perioden var spännande och i publikens smak men nog inte i tränarnas. Först så gjorde Boro snyggt 2-1 tidigt och nu byter lagen chanser med varandra. När det är 5 min kvar får vi en tekning i anfallszon. Eric vinner den till Wänni som lägger en fin pass till Kim som snyggt placerar pucken säkert vid målvaktens högra sida 30 cm över isen. 2-2. På ÖT i spel 3 mot 3 gör Anton segermålet från pass av Hampus.