Vinst hemma mot Alvesta!

Dagens match mot Alvesta slutade med en härlig hemmaseger 4-1. Det är några år sedan Viktor Löfstedt gjorde mål i OIK kläder senast men idag blev det hattrick ??och han blev belönad med den fina guldkavajen.

OIK tog tag i taktpinnen direkt efter matchstart och skapade några halvchanser. I 6:e minuten fick vi Filip Bergman utvisad för hakning och det utnyttjade Alvesta genom att göra 0 – 1. Vi ägde puck och gästerna hade svårt att komma till riktiga avslut och när Viktor placerad framför deras mål fick tag i en retur tvekade han inte och satte 1 – 1 innan perioden tog slut.
2:a perioden inledes med att vi fick spela i PP. Jacob Bøgelund utnyttjade det och gjorde 2 – 1. Hampus Roos gästade sedan utvisningsbåset 2 gånger men Alvesta skapade inte några större problem för ett stabilt försvar.
I tredje avgjorde Viktor Löfstedt matchen när han först efter en fin passning från William Petersson fick friläge placerade pucken rakt upp i målvaktens högra kryss och sedan i sista minuten gjorde 4 -1 i tom bur. OIK vann helt rättvist och med detta spel finns det stora möjligheter till att fixa en Alltvåaplats efter jul.
Vill framhålla att det är viktigt att alla känner sig delaktiga och det finns lite att slipa på vad gäller att släppa puck.