Vill du vara funktionär i Olofströms IK?

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Ett trevligt bemötande och en bra service är något som vi önskar alla som kommer till OIK’s hemmamatcher i HBM Arena. Därför söker vi nu fler funktionärer till vår hall. Att vara funktionär i OIK innebär att man är med och bidrar till att matchevenemanget blir bra och att vår publik får en härlig hockeyupplevelse. Vi söker dig som brinner för att hjälpa till och vill vara med i vår gemenskap. Vi söker dig som kan tänka dig att vara:

-Personal till sekretariat Funktionärerna i sekretariatet är riktiga nyckelpersoner för att matchen ska kunna spelas. Det är ett glatt gäng som sköter bland annat speaker, onlinerapportering, matchklockan, öppnar båsdörrar, räknar skott mm, och nu söker de nya förmågor till sitt gäng. 

– Kioskpersonal I kiosken är uppgiften att tillsammans se till att allting flyter. Det ska bla kokas kaffe, servaras korv och dricka. Gruppen med 3-4 personer/match träffas 1,5 timme innan nedsläpp och hjälps åt att förbereda och starta upp kioskerna inför varje match. Under matchen ser de till att allt flyter med serveringen och att våra besökare får bra service och god mat . Efter matchen hjälps de åt att stänga och städa kioskerna. 

– Korvgrillare Som korvgrillare möter man alla besökare utanför entrén och frestar dem att äta en grillad korv i pausen genom att sprida en härlig doft av Bromöllas goda grillkorv

– Parkeringsvakt Som parkeringsvakt har man som uppgift att ta betalt för parkeringen med kontanter eller Swish, och se till att gästerna parkerar på ett bra sätt för att fler ska få plats. Man arbetar 2-3 personer tillsammans varje gång. Här är det även okej för ungdomar att hjälpa till om det finns minst en vuxen på plats.

– Entrépersonal I entrén välkomnas besökare, det säljs biljetter och 50/50 lotter. Som entrépersonal är man det första vår publik ser när de kommer vilket innebär att man sätter stämningen redan här. I entrén kan man både kolla säsongskorten eller sälja biljetter i luckan. Entrégruppen träffas 1 timme innan nedsläpp för att förbereda inför match. Lottförsäljare samlas 45 min innan match

-Publikvärdar Som publikvärd har man uppgiften att se till så att alla har det bra under matchen. Du hjälper och ser till att alla hittar till sin plats och får svar på sina frågor som tex var kiosk och toalett ligger. Det är viktigt att publiken får ett vänligt bemötande. Publikvärdarna träffas 1 timme innan match för att tillsammans gå igenom matchen och dela ut dagens uppdrag.

-Intro Som funktionär som hjälper till med intro sköter man ljus, ljud, rökmaskin m.m. Samling 1 timme innan matchstart

-Annat Känner du attdu kan vill hjälpa till med något annat än det vi nämnt i detta inlägg? Vi behöver ALLTID bli fler så skicka ett mail till info@oik.se och skriv vad du kan och vill hjälpa till med, tex jobba med hemsidan, marknadsföring, filma/göra intervjuer m.m

Som funktionär får man:

  • Varm dryck/kaffe & kaka varje match
  • Fribiljett/säsongskort att nyttja under säsongen
  • Inbjudan till funktionärsträff
  • En härlig gemenskap med många nya kompisar Om någon av dessa uppgifter passar dig och du är intresserad att komma och provjobba med vårt härliga gäng?

Här i formuläret anmäler du dig: