Tyvärr förlust mot Boro/Vetlanda

OIK fick se sig slagna mot BORO/Vetlanda med uddamålet i söndagens hemmaborg.
Förlusten skrevs till 2-3 efter att OIK tagit ledningen med 1-0 redan efter ett par minuter in i 1:a perioden. Vi skapade några halvchanser men i 10 minuten kvitterade BORO till 1-1.
2:a perioden gick OIK ner på folk och försökte öka trycket på BORO men då vi fick en utvisning som resulterade i 1-2 mål istället.
I tredje gjorde OIK 2-2 efter 28 sekunder och låg på för ett ledningsmål. När BORO i 47 min fick en utvisning så fanns det läge men istället kunde de göra 2-3 i boxplay.
Surt men inte orättvis seger för gästerna sett till hela matchen. Vill ge plus till Jonathan Classon och Robin Wernström-Palmqvist. Dessutom sågs Albert Preem på läktaren och kul att se att han repat sig efter sin olycka <3.
Saknades under matchen idag gjorde Oskari Halme pga.skada och Dominik Bogdziul som efter gemensamt beslut lämnat OIK. Lånet David Nilsson spelade match med sitt Glimma HK.