Två av två möjliga vinster!

Drömmen om spel i J20 Region lever vidare! Efter en grym kämparinsats av grabbarna vände man 0-2 till seger. Härlig stämning med så mycket folk i hallen – måste varit säsongsbästa. Publiken bjöds på spänning hela tredje perioden och det var nog många som fick högre puls när hemmalaget fick en utvisning för ”Too many players on ice” med exakt tre minuter kvar på klockan och ställningen 3-2.

Glädjen var enorm efter slutsignal – alla grabbarna bidrog och jobbade tillsammans utan att någonsin tvivla på att de skulle vinna. Idag visade ni för oss och för er själva hur viktig inställning är – ”Don’t stop the music”.

Fantastisk kväll för OIK – även A-laget som spelade samtidigt vann sin match mot Värnamo och fick med sig 2 poäng hem.

På måndag väntar en helt avgörande match hemma i HBM Arena när HC Dalen kommer till vår borg. Missa inte sista J20 matchen för säsongen – den betyder mycket för J20 och hela föreningen.

Text: Joahanna Green