Tränarstaben 23/24 är spikad

Vi är oerhört glada att kunna meddela att sportgruppen gjort klart med en förlängning med båda tränarna från säsongen 22/23 – Michael Thoresten och Torbjörn ”Hytten” Viktorsson 👍🏻

” Det känns oerhört skönt att kunna få en kontinuitet på tränarsidan och kunna bygga vidare på det vi påbörjade förra säsongen säger sportgruppens Pierre Thörnqvist

Hyttens tankar efter säsongen: Så nära men ändå så långt ifrån. Jävligt bittert att inte ta steget upp direkt, MEN vi lär oss och går vidare. Vi hade en grymt bra grupp och jobba med både på och utanför isen, hoppas vi kan behålla stommen å ”krydda” lite så ska vi göra allt i vår makt att ta steget upp .

Mickes tankar inför säsongen: Planeringen är igång och målsättningen är rätt klar vad ledarstab och förening önskar. Från förra säsongen så tar vi med oss det som gjordes bra, sedan kommer vi att jobba med att förbättra dom sämre sakerna från förra året.

Säsongen 2023-2024 känns som att det kan bli en extra tuff säsong med många bra lag som satsar mot tvåan och det medför att samtliga är förberedda både spelare, ledare och förening. Sedan hoppas vi på att det blir fler besökare,  både nya och gamla i hallen under säsongen.