Starkare Tillsammans

Igår genomförde Olofströms IK sitt årsmöte med flerdubblat deltagande ⭐️ Föreningen har nu en nio man stark styrelse med Patrik Olsson som ordförande och med en blandning av både nya och mer välkända ansikten. 

”Idéer har det aldrig varit brist på i föreningen”, sa en av deltagarna på årsmötet och med en dubbelt så stor styrelse hoppas vi kunna arbeta både mer strategiskt och genomföra fler idéer. Styrelsen har en viktig roll att staka ut föreningens kurs, fatta beslut och skapa förutsättningar för dessa, men det är inte bara styrelsen som ska genomföra alla beslut. Ni känner igen orden ”ingen kan göra allt men om många gör lite”, och precis så är det även i OIK💙🖤


Vi vill blåsa nytt liv i det hockeyintresse som en gång var så starkt i samhället med omnejd. Olofström kan hockey och har en fantastisk historia som bör lyftas oftare och som kan fungera som både morot och påminnelse om vad vi kan åstadkomma när vi sätter upp mål som vi arbetar tillsammans för att nå. Låt oss sprida den glädje hockeyn ger oss till fler – samtidigt som vi fortsätter skapar förutsättningar för morgondagens stjärnor som idag spelar i något av våra lag. 

Ambitionen måste alltid vara att ishallen förknippas med glädje och gemenskap inte bara för spelarna i respektive lag, utan för så många fler i samhället. Ett ställe där man alltid känner sig välkommen och som man längtar till. När det är match träffars man och  följer spelet på isen – i pauserna snackar man över en korv eller kaffe. Tillsammans står vi alltid starka.


Sommaren är här – styrelsen kommer inte ligga på latsidan och har redan nästa vecka sitt första möte. Det finns många ”puckar” på isen, en del lite väl nära vår egen kasse som vi behöver reda ut och andra som ligger på bladet hos egen spelare på väg framåt över offensiv blå. Styrelsen kommer alltid behöva passningsalternativ så håll dig spelbar, redo med klubban i isen om du vill hjälpa till. 

Ha nu en härlig sommar så syns vi i hallen när säsongen drar igång. Vore det inte fantastiskt om vi under nästa säsong kunde fylla hallen – drömmar är till för att förverkligas 💙🖤