Seger i OT mot Grästorp

OIK lyckades ta med sig bonuspoängen hem från Grästorp efter en jämn och spännande match. Grästorp tog ledningen efter 11.24 men OIK kvitterade snabbt till 1-1, bara 8 sekunder senare genom Robin Wernström-Palmqvist. Även när Grästorp gjorde 2-1 var kvitteringen snabb – det dröjde inte mer än 1,35 innan Kim Hofvander hade kvitterat till 2-2 och innan andra perioden var slut tog OIK ledningen med 2-3 genom Nikolai Skladnichenko.
I tredje perioden gjorde Grästorp 3-3 redan efter 2.47 och även då var OIK snabba att göra mål – återigen genom ett mål av Robin Wernström-Palmqvist som såg till att OIK återtog ledningen med 3-4. Detta resultatet stog sig sedan till 16.49 när Grästorp kvitterade till 4-4 och såg till att matchen fick avgöras i OT. Denna gången var det äntligen dags för OIK att ha stolpe in när Anton Bengtsson nätade och såg till att bonuspoängen fick följa med hem till Blekinge. Med risk att vara partisk tycker jag att OIK var värda alla 3 poäng idag ?