OIK tredje bäst i Blekinge!

Idag presenterades en sammanställning av hur mycket de totalt 90 föreningarna i Blekinge lämnat in till Panta Mera. Olofströms IK samlade in totalt 53100 burkar/petflaskor och blev därmed den TREDJE BÄSTA FÖRENINGEN I BLEKINGE ???? Bäst var Krif med 109850 burkar och andraplatsen gick till Ramdala IF som samlade in 1550 burkar mer än OIK.

Nu tar vi nya tag och försöker att tillsammans göra ett ännu bättre resultat 2020 och klättra i listan. Vi kommer som tidigare ordna insamlingsdagar när ni kan komma med era burkar till ishallen – små som stora bidrag, svenska som utländska burkar eller petflaskor – ALLT tas emot med STOR tacksamhet.
Vi delar även gärna ut säckar till er som vill vara med och samla! Ni får då en unik stripe och en speciell panta mera säck som ni sedan kan fylla hemma tillsammans med vänner eller varför inte ta hjälp av grannar, arbetskamrater och släkt. Stripen används Sedan att stänga säcken med och är märkt med OIKs unika föreningsnummer så att ni kan lämna in säcken direkt på Ica Maxi via förköp. När sedan säcken hämtats av panta mera får OIK ett meddelande och 200kr sätts in på föreningens konto.
Passa på att ta med en säck hem i samband med en A-lags match och samla ihop alla tomburkar och petflaskor efter alla helgdagar ??

Vid ev frågor kontakta Camilla Clang på mobil 070-239 05 66