Härlig vinst mot Gislaved

Kvällens match i HBM Arena slutade med en härlig vinst för OIK trots veckans sjukdomar och tapp av spelare.

OIK tog ledningen med 2-0 efter första perioden efter mål av David Nilsson och Philip Andersson. I andra perioden kvitterade Gislaved till 2-2, OIK tog ledningen med 3-2 genom Robin Wernström – Palmqvist men när lagen gick till pausvila hade Gislaved kvitterat till 3-3
4.54 in i tredje perioden gjorde Gabriel Kardum 4-3 och redan en och en halv minut senare kunde Chris Ordoobadi göra 5-3 som blev slutresultatet i matchen.

Återigen fick #22 Hampus Roos ta på sig guldkavajen

Dagens vinst innebär att OIK har femteplatsen i tabellen, endast en poäng före Osby som inför fredagens möte med just OIK ligger på sjunde plats och därmed utanför playoffplats. Fredagens derby i Osby kommer garanterat bli en härlig kamp så samla vänner och ta er till Osby och stötta laget i era hjärtan