Skön vinst mot IK Guts

No Guts, no glory…

Vi visade “guts” när norrköpingslaget kom på besök till HBM-arena på onsdagskvällen. Efter en stark inledning kunde Eric Carlgren i 6:e minuten runda målburen och lägga in pucken till 1-0. I slutet av perioden fick vi David Norrman utvisad då han övergick till att träna boxning som inte uppskattades av domaren. Sedan när OIK hade powerplay slarvades det och GUTS kunde kvittera till 1-1. I andra perioden gjorde först Anton Bengtsson och strax efter Eric Carlgren 2 och 3-1. När GUTS reducerade till 3-2 fick vi några utvisningar och hade flera jobbiga minuter i boxplay. I Tredje så tog vårt högre tempo ut sin rätt och när Filip Bergman satte 4-2 gick luften ur gästerna. På några minuter sprang resultatet iväg och slutade med 7-2 i vår favör. En gedigen laginsats om än onödigt spännande i två perioder.