Vinst för J20 mot KRIF

Igår var det dags igen för J20 att spela träningsmatch. Grabbar mötte denna gång, förra säsongens tuffaste motståndare KRIF på borta is. Nu var det OIK som var det spelförande laget i alla tre perioderna och hemmalaget fick försvara sig stora delar av matchen.
Ändå var det hemmalaget som tog ledningen efter att pucken inte riktigt studsade OIK’s väg i egen zon och första perioden slutade 1-0. I andra trycker gästerna på igen och har en puck inne men som döms bort för spelare i målgården, men till slut kommer kvitteringen. Det dröjde dock inte länge innan ett dåligt byte av OIK gav hemmalaget ett tre mot noll läge som gjorde att KRIF åter tog ledningen och den ställning höll perioden ut.
I tredje perioden lossnade det och målen kom ett efter ett och vid matchen slut visade tavlan 2-5 och våra grabbar tar vinsten med sig hem till Olofström. Matchen idag var lite tvärtom matchen mot Tingsryd då det var OIK som fick försvara sig och i slutändan inte riktigt orkade hänga med och det rann i väg – dag var det vi som förde.
På tisdag är det premiär på hemmais för J20 när Alvesta kommer på besök, men redan på söndag kan du se hockey i HBM då J18 tar emot Helsingborg.