Tung hemmaförlust mot Bäcken

Tyvärr blev det förlust i onsdagskvällens hemmamatch mot Bäcken. Bäcken gick till den första periodvilan med 0-2 ledning. Efter 7.03 in i den andra perioden gjorde Felix Berggren 1-2 assisterad av Carlgren och Bergman., men redan 1.22 senare ökade Bäcken på sin ledning till 1–3. OIK fick sedan spela powerplay efter 9.10 och då tog det endast 16 sekunder innan Chris Ordoobadi reducerade till 2–3.
4.07 in i den tredje perioden fick Alexander Skladnichenko möjligheten att kvittera genom en straff, men tyvärr blev det inget mål

När det återstod 2.19 i tredje perioden tog OIK ut målvakten Jonathan Classon och satsade på en extra utespelare, men tyvärr blev det ingen kvittering och matchen slutade 2-3.