Tommie Samuelsson tillbaka i OIK, förstärker ledarstaben.

Vi är väldigt glada att kunna hälsa Tommie tillbaka till OIK igen, Tommie har 285 matcher i OIK’s A-lag på sitt konto och var en väldigt omtyckt back av fansen och medspelarna, inte motspelarna.

Då båda juniorlagen har gått till respektive Juniorettan så räcker inte riktigt tiden till för Magnus Olsson, AssCoach, då han tränar/coachar både A-laget och J-20 laget samt är instruktör på Hockeygymnasiet.
Därför ser vi det som en optimal lösning att Tommie kommer in och förstärker och stöttar upp ledarsidan både på träningar och matcher, Magnus kommer fortsatt att vara kvar i mån av tid i A-laget.
I Tommie får vi in en rutinerad pjäs som kommer kunna hjälpa våra backar då han besitter mycket kunskap samt rutin gällande försvarsspel.
Vi hälsar Tommie varmt välkommen tillbaka till OIK.

Sportgruppen jobbar för fullt för att kunna stärka upp laget då det är mycket matcher nu för både A-laget samt Juniorlagen, marknaden är tuff då det är många som jagar spelare just nu, men vi hoppas kunna presentera något nytt inom kort säger Sportgruppens Pierre Thörnqvist.

foto: Ronny Gunnarsson arkiv