Johan Hellström blir ny coach för J18


Johan Hellström som tidigare varit tränare för OIK’s A-lag gör comeback i klubben men nu som ny coach för J18 laget. Vi bad Johan presentera sig lite kort för de som inte känner till honom sen tidigare:


Jag är 35år gammal, kommer från Kungsbacka, Hanhals IF är moderklubben. Var målvakt när jag spelade men slutade redan vid 20års åldern och påbörjade min tränarkarriär.

Har tidigare jobbat med Roger Jönsson i Oskarshamn under några säsonger. Då hade jag hand om J18 o J20.

Kommer nu senast från fem säsonger på seniornivå i Hockeyettan där jag tränat Skövde, Borås, Köping och Surahammar.

Om några dagar flyttar jag ner till Olofström vilket jag ser väldigt mycket fram emot. Sjukt sugen på en ny säsong, ska bli riktigt roligt att få tillhöra OIKs juniorer. Hoppas ni är lika motiverade så syns vi om några dagar.

//Johan