Bortaspöket för J20 lever än…

Halloween är över men bortaspöket lever kvar för J20 laget. Tisdag kväll 1/11 och match borta mot Borås, allt på plats för en jämn kamp. Våra killar kom ut starkt och efter 15 sekunder hade vi hunnit skjuta två skott på mål och det kunde stått 0-1. OIK fortsatte föra spelet och surrade runt hemmalagets bur men det blev aldrig riktigt farligt. Istället gör Borås 1-0 efter att vår back ramlat i egen zon när han ska spela ut pucken och det blir friläge. Killarna ger inte upp och 15:55 gör vi 1-1 genom William Söderlund (Joel Kinnander, Emil Andersson).

Andra perioden vill nog grabbarna glömma så fort som möjligt… Borås vinner den med hela 4-1, inte mycket som gick OIK’s väg . Målet gjordes i pp av OIK.

Tredje perioden var ganska avslagen och det var inte mycket som talade för att grabbarna skulle göra match av detta. Lagen flyttade runt pucken och med mindre än tre och en halv minut kvar fastställer Borås slutresultatet till 6-2.

På lördag är det match igen, serieledande Troja kommer på besök i HBM Arena, ett lag som grabbarna spelade jämt med under försäsongen (förlust med uddamålet). Dags att ta det ett steg längre och plocka poäng mot Troja som bara släppt ifrån sig en pinne än så länge denna säsong.