VINST i derbyt mot Osby!

En stabil och skön seger mot Osby.

Fredagens derby mot OSBY slutade i OIK-seger med 5 – 2. OIK visade redan i första bytet att de ville visa vad skåpet skulle stå. Kapten David NORRMAN tog tag i rodret och styrde in 1-0 tidigt in motståndarmålet. Sedan seglade Olofströmsskutan vidare och innan första perioden var till enda hade David Norrman ånyå satt en returpuck i nätet innanför målramen. 2:a perioden blev ryckig med många och långa utvisningar från OSBYs sida. Först reducerade de till 2-1 men vi kunde efter att Eric Carlgren åkt på en ful armbågstackling och 5 minuters PP göra 3-1 genom Hampus ROOS. 3:e perioden inledes med att OSBY reducerade igen till 3-2. Därefter började vi slå ifrån oss och slutade spela tills vi fick PP-spel i 56 minuten. Den utnyttjade vi och Hampus ROOS ökade på ledningen till 4-2. Då tog OSBY timeout och plockade ut målvakten varvid Jacob BÖGELUND punkterade matchen med sitt 5-2 mål i tom kasse. Vill ”ROOSa” Hampus och NORRMAN för att de med sin rutin visade vägen igår. Vi har nu börjat få ordning på defensiven och med Jonathan Classon som siste man. En rättvis seger mot ett Osby som fokuserade mer på domaren än spelet på isen.

Bilder från dagens match tagna av fotograf Ronny Gunnarsson: ttps://flic.kr/s/aHsmHX8Qq2