Tre Kronors Hockeyskola

Börja spela hockey?

Tre Kronors Hockeyskola är Svenska Ishockeyförbundets verksamhet för de yngsta barnen. Fokus är att lära sig åka skridskor för att sedan prova på spelet med puck och klubba. Tre Kronors Hockeyskola handlar om att ha kul och under lekfulla former ge barn möjligheten att lära känna ishockeyn som förhoppningsvis föder ett intresse som varar hela livet! Steget in till ishockeyn ska vara enkelt. Full utrustning ska inte vara ett krav för att prova på!

Olofströms IK bedriver hockeyskola för tjejer och killar sedan många år tillbaka. Vi hälsar alla barn välkomna oavsett bakgrund eller skridskokunskap för att prova hur det är ute på isen och också upptäcka glädjen med att åka skridskor. Vi riktar oss främst till 5 år och uppåt. Skulle man vara yngre och vill komma och prova går det också bra, men ha då gärna en vuxen med som kan hjälpa till på isen i början. Utrustningen du behöver är hjälm, halsskydd och skridskor. Behöver man låna utrustning så kan man prata med någon av ledarna på plats.

Tre kronors hockeyskola har sin istid på helgen men mer info kommer när det närmar sig så håll utkik!

För denna träningsgrupp betalar man 300kr – 200kr i träningsavgift samt medlemsskap 100kr/ säsong. Välj gärna medlemskap för hela familjen för 500kr. Avgiften betalas i samband med inskrivning i skridskoskolan när den startar. Betalning kan göras med kort eller swish

KONTAKTPERSONER:

Martin Knagg telefon: 0737 – 200 828

Adam Porshammar telefon: 0709 – 444 904

Anmäl ditt barn HÄR: