Årets vändning för J18

Efter att fått pustat ut lite efter denna helt otroliga vändning så ska jag försöka få ihop ett referat.

Kändes som att killarna inte riktigt var med när matchen startade. Vi fick inte igång något spel som vi är vana att se.
Oskarshamn får in två puckar bakom vår målvakt mycket beroende på att de är betydligt hetare framför vårt mål.

Vi kommer ut lite bättre i andra men lyckas inte skapa de riktigt heta chanserna. Vi skjuter en hel del men Oskarshamns målvakt får jobba ostört då vi inte riktigt kommer in och tar fighten framför mål.
Knappt halvvägs in i andra lyckas vi reducera med en man mindre på plan.
Kändes som laget var på gång här men i vårt powerplay så lyckas Oskarshamn göra 1-3 som sen står sig perioden ut.
Oskarshamn gör två snabba mål i tredje. Vi ser ut som ett slaget här med många hängande huvud.
Med knappt 5 minuter kvar brakar ett riktigt rallarslagsmål loss som slutar med 4 matchstraff för Oskarshamn och 3 för OIK.
Med 3.03 startar den värsta vändning vi sett då vi går från 1-5 till 5-5 på mindre än 3 minuter.
34 sekunder in i sudden fullbordar vi vändningen när vi lyckas trycka in en retur.
Vild glädje på samtliga spelare och ledare.