Ny tränare för J18

Vi är glada att kunna presentera Wiktor Andersson som ny head coach för vårt J18-lag.

Här kommer en kort intervju med Wictor:

1.Vem är du?

Jag är 33 år, bor i Växjö med min sambo och vår dotter på 1,5 år. Hamnade i Växjö från Jönköping för att jag började studera på Linneuniversitetet. Är allmänt sportintresserad men är en hockeynörd. När jag inte är i ishallen så är jag och tränar i gymmet eller umgås med familjen.

2. Varför blev det Olofström?

När Roger kontaktade mig och vi sedan träffades fick jag en väldigt bra bild av verksamheten och hur klubben vill jobba och utveckla spelarna framåt. Alla klubbar har ju såklart sin identitet och miljö och jag kände att jag ville lära känna klubben mer och förhoppningsvis också kunna bidra med mina egenskaper och styrkor.

3. Vad har du gjort tidigare innan du valde Olofström?

Senaste fyra säsongerna har jag jobbat på juniorsidan i Troja-Ljungby. Varit head coach för J18 i fyra säsonger och senaste två ansvarig för Elitsidan och NIU. Innan dess var jag en säsong i Stavanger i Norge och jobbade och innan dess jobbade jag sex säsonger för Växjö Lakers.

4. Vad har du för förväntningar inför säsongen?

Mina förväntningar är höga. Jag går in i klubben och säsongen med ödmjukhet men jag vet också vad jag vill ha ut av spelarna varje dag. Spelarna och laget känns spännande och riktigt sugna på att jobba hårt och investera varje dag framåt.

Varmt välkommen till OIK-familjen Wiktor och stort lycka till!