Nu väntar kvalseriespel för J20

Sista matchen i J20 ettan blev en riktig nagelbitare och jobbigt för blodtrycket.
OIK var piskade att vinna över IK Pantern samtidigt som Skövde måste slå Hanhals för att vi skulle komma trea i serien och kvittera ut kvalseriebiljetterna.
Vi började bra när Filip B satte 1-0 i PP efter halva första perioden.
Vi ställde upp med 4 hela femmor och det blev inget tempo när det går 3-4 minuter mellan bytena och det är alldeles för långt.
I andra så kvitterade Ik Pantern tidigt och vi satte allt högre tryck på deras mål men lyckades inte få in pucken i kassen. Vi slarvar och Pantern får några gratislägen men kan inte förvalta dessa.
I tredje hinner klockan gå ända till 47 minuten då Pantern ånyå tar vara på ett misstag och gör 1-2. Nu kändes det som att kvalserien var långt borta men i 54 minuten kvitterar Tim Christiansson till 2-2 med hjälp av Albin Henriksson och Olle Henell. Denne Olle var en riktig energispruta och gjorde ett mycket gott intryck på mig, för övrigt var J18-killarna över lag duktiga och visade att de vill vara med och slåss om en Elit-plats.
Minuten efter 2-2 målet forcerade Melvin Björkman efter pass från Oskar Qvist och Linus Lindsjö in ledningsmålet till 3-2.
Nu återstod det bara 5 minuter av tredje perioden och då Skövde ledde med 3-1 mot Hanhals så hade vi ena benet i kvalserien. När Kim Hofvander i sedvanlig ordning trixade in 4-2 i 58 minuten var saken klar.
Nu väntar kvalserien och Mariestad och segraren Mjölby- Hanhals som motståndare med start 18/3.
Bra jobbat killar och nu får vi se ytterligare spännande matcher i HBM-Arena innan isen smälter.

Härliga scener efter slutsignalen